Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 7. september 2013
Enkel salat med ruccola, tomater og oksekjøtt
Enkle salater er av og til bare det beste - ihvertfal når man bare liige skal ha en fort middag eller lunsj før man løper videre. Dette her er klart favoritten med det nå for tiden- og den er bare så lett!!
For salat til 1 trenger du:
100 g oksekjøtt - stekt og i tern
4-5 cherrytomater
1 liten håndfull ruccola
1/4 finhakket rødløk
1 ts olivenolje
1 ts hvit balsamico
Litt pepper
Evt salt
Bland vinaigretten godt. Skjær tomatene i mindre biter, finhakk løket og skjær kjøttet i terninger. Skyll og tørr ruccolaen godt.
Vend salaten i vinaigretten, og nyt den som den er!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mums det ser lækkert ud :D
SvarSletDen smaker sq også utrolig lækkert;)
Slet