Kotelett er super, lett og billig mat - og virkelig enkel å variere! Denne gangen fikk den følge av en blomkålssalat jeg har skrevet om før - men den er fremdeles like så god;)
For middag for 3 trenger du:
3 koteletter
Salt
Pepper
Olje
Smør
6-7 poteter - kokes
1/3 blomkålshode
1/2 rødløk
1/2 mango
2 dl creme fraiche
1,5 ss sursøt chilisaus
Sett potetene over for å koke, og salte kotelettene lett. La dem så ligge i omtrent 15 minutter.
Når potetene er nesten ferdigkokt, lager du kotelettene. Ha smør og olje opp i en stekepanne på høy varme. Når smørret bruser, har du kotelettene oppi. De skal ha ca 1 minutt på hver side på høy varme. Sett så ned for varmen, og gi dem omtrent 1 minutt mer på hver side. Har du ekstra tykke koteletter, skal de ha litt mer.
Dryss litt pepper over kotelettene, og server det hele som det er - eventuelt med litt smør på potetene;)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar