onsdag den 11. september 2013

Kotelett med en kremete blomkålssalat


Kotelett er super, lett og billig mat - og virkelig enkel å variere! Denne gangen fikk den følge av en blomkålssalat jeg har skrevet om før -  men den er fremdeles like så god;)


For middag for 3 trenger du:

3 koteletter
Salt
Pepper
Olje
Smør

6-7 poteter - kokes

1/3 blomkålshode
1/2 rødløk
1/2 mango
2 dl creme fraiche
1,5 ss sursøt chilisaus

Sett potetene over for å koke, og salte kotelettene lett. La dem så ligge i omtrent 15 minutter.
Lag i mellomtiden salaten. Bland creme fraiche og chilisaus godt sammen. Finhakk løket, og skær mangoen opp i mindre biter, og grovhakk blomkålet. Bland det hele godt sammen.

Når potetene er nesten ferdigkokt, lager du kotelettene. Ha smør og olje opp i en stekepanne på høy varme. Når smørret bruser, har du kotelettene oppi. De skal ha ca 1 minutt på hver side på høy varme. Sett så ned for varmen, og gi dem omtrent 1 minutt mer på hver side. Har du ekstra tykke koteletter, skal de ha litt mer.

Dryss litt pepper over kotelettene, og server det hele som det er - eventuelt med litt smør på potetene;)


Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...