Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 19. juli 2012
Pastasalat med kylling, soltomat og babyleaves
Når ting skal gå hurtig her til middag, er det veldig ofte "et eller annet med pasta" som blir løsningen. Dette ble en frisk og god pastasalat, og smaken ble så god at den blir nok gjentatt på et tidspunkt eller to.
For 2 trenger du:
1-2 kyllingfileter, kommer ann på størrelse og hvor mye dere spiser
3-4 never pasta
Babyleaves
Soltomat
Rødløk
Fetaost
Stek kyllingfileten(e) i salt og pepper på en varm pande med olje i. Når den er ferdigstekt, del den opp i mindre biter, og svits den hurtig over igjen, så alle sidene får en stekeskorpe. Det er jo den som smaker best!
Kok pasta opp som du pleier, eller bruk noen rester du har i kjøleskapet.
Skyll babyleaves i iskaldt vann og drypp dem av.
Skjær soltomaten opp i fine strimler.
Rødløken pilles, og skjæres opp i strimler likeså.
Anrett det hele på en tallerken, og smuldre litt fetaost på toppen før der serveres.
Enkelt og GODT!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar