Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 29. juli 2012
Fylt paprika med feta og hvitløk
Denne lille forretten/sideretten minner veldig om denne, som vi har prøvd å lage tidligere, bare med litt mer smak i.
Vi leker litt med forretter for tiden her i hus, da vi er meget uenige om hva en forret skal inneholde. Da jeg har en kjæreste som ikke spiser fisk eller skalldyr; punktum, så forvinner jo mange av de "typiske" jeg alltid kommer i tanker om først.
Fylt paprika falt da derimot godt i smak; så her er det rom for forbedringer!
Det du trenger for 3 er:
3 snackpaprika
150 gram feta
Pepper
1 kinesisk hvitløk
Finhakk hvitløken, og mas det hele inn sammen med feta og pepper, til du får en god og klumpete blanding.
Skjær tuppen av paprikaen av, og rens hurtig det verste av frøene oppi den ut.
Fyll blandingen oppi paprikaen, og legg dem over i ett ildfast fat.
Vi har, som du ser, puttet litt folie på en ene siden og lagt paprikaen oppå, for å unngå at fyllet faller ut imens det stekes.
Bak dem i ovnen i ca 15-20 minutter ved 200 grader, til du ser at toppen er blitt litt gylden!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar