Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 2. juli 2012
Hjemmelaget vaniljesukker
Jeg satt og kikket igjennom oppskriftene jeg har lagt ut, og fant ut at jeg aldri hadde lagt ut vaniljesukker, selvom jeg har vist til det mer enn en gang.
Her i huset er det ingen oppskrift der gjelder, jeg har bare et glass jeg fyller opp etterhvert som innholdt minker, og vaniljestengene oppi blir for tørre (som oftest etter 4 uker syntes jeg selv de har fått nok!)
Vaniljesukkeret brukes på samme måte som vanlig vaniljesukker, men den mengen du putter oppi (feks 2 ts) trekker du fra mengden sukker for at maten du lager ikke skal bli for søt!
Enklere kan det ikke bli!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar