Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 10. juli 2012
Bakt snackpeber med feta
Vi har startet å leke litt med foretter, eller småretter om du vil her hjemme, da vi ofte sitter med den der; "Men hva skal vi ha til forrett" når vi sitter og planlegger mat. Spesielt går det mye på kjæresten da det er så mye han ikke gidder å spise:p
Men denne falt da i smak; og da han allerede snakker om måter den kan bli bedre på, er det ikke så galt antar jeg!
Super simpelt, men så godt likevel!
Du trenger 1 snackpeber pr person
Samt nok feta til å fylle den opp
Skjær tuppen av paprikaen av, og pell ut frøene med en kniv, uten å stikke hull i skallet
Fyll den godt opp med feta, vurder eventuelt å putte en liten bit folie under åpningen så fyllet ikke faller ut når det blir stekt.
Ringle litt olivenolje over, og la den steke ced 200 grader i 15-20 minutter, til toppen er blit gylden.
Resultatet er en deilig og smakfull paprika, som fremdeles har litt "krunsj" i seg, med god og mild feta ost i!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar