Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 31. juli 2012
Sandwich med nakkefilet og avocado
Denne sandwichen ble til etter vi hadde litt rester igjen etter nakkefileten vi hadde tidligere i uken.
Litt nakkefilet fra kjøleskapet, et par ciabattabrød fra fryseren, kombinert med litt ost og avocado, og vips; så var det luksusmat til lunsj!
For 2 gode sandwicher trenger du:
Litt nakkefilet, skåret i tynne skiver
Mozerella
Sennep
Litt rødløk
Mayonese
Avocado
Det brødene i to. Om de er altfor frosne, hjelp dem litt på vei i mikroen, sånn at du akkurat kan få skjært dem over i to.
Smør sennep på den ene halvdelen, legg nakkefilet g ost ovenpå, og sett dem inn i ovnen.
Jeg gav dem ca 10 minutter ved 200 grader (ovnen var kald da jeg startet!) , da syntes jeg osten var passe fin og smeltet.
Da det var tid for å servere det, smurte jeg litt mayonese på den andre halvdelen, og toppet med avocado og rødløk i skiver!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Nam, den så grådig god ut! Ha en fin dag, Trine :)
SvarSletJulianne
Vi leker ikke sandwich her i hus! :D
SvarSlet