Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 8. december 2012
Bakt fiken med honning og vaniljeis
Tidligere i høst (eller i høst, det er jo faktisk vinter nå), var jeg så heldig å finne litt friske og gode fiken i butikken! De ble med hjem, men så kom jo spørsmålet... Hva skulle de brukes til (og hva kan jeg få kjæresten og lillepiken til å smake på).
Tanken falt hennover bakt fiken, og is. Er der is til, får jeg ihvertfall alltid lillepiken til å spise! Bakt frukt er da alltid en suksess! Jeg valgte, som den søttanden jeg er, å ha litt honning på, men det er slettes ikke nødvendig med en god og søt vaniljeis til (om du ikke er meg da)
Du trenger
Fiken
Honning/sukker
Vaniljeis
Start med å dele fikenen i to, og ha litt honning/sukker på hver halvdel.
Bakes ved 200 grader i 10 minutter, til de er gode og møre.
Serveres varme med litt vaniljeis.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar