Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 19. december 2012
Havrekuler med kaffe og sjokolade
Ingen jul uten denne enkle, men smakfulle lille munnfullen! Havrekuler er latterlig godt, og latterlig enkelt å lage!
For en 10-15 kuler trenger du:
100 g smør
1 ts vaniljesukker
2-3 ss kakao
5-6 ss sukker
1 ss vann
1-2 ts pulverkaffe
3 dl havregryn
Start med å røre kaffepulveret ut i vannet. Ha alle ingrediensene opp i en stor bolle, og rør sammen til du har fått en fast deig. Sett det hele i kjøleskap i en times tid for av smørret skal få sette seg.
Ta deigen ut av kjøleskapet, og form den til små kuler.
Oppbevares kjølig i en tett boks!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Kan havrekulene stekes i ovn?
SvarSlet