Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 25. oktober 2012
Kremete ris med hvitløk, tomat og kylling
Torsdag, handledag og restemiddag! Denne kombinasjonen dukket opp for et stykke tid siden; og har liksom bare blitt sittende siden da!
Første gangen den ble spist, var etter vi hadde hatt kylling rullet i bacon og fylt paprika med feta og hvitløk etter kjærestens fødselsdag; og det kunne man godt spise igjen;)
Toppet med deilig frisk tomat (gjerne verdens beste), ble dette en riktig god og utmerket middag!
Du trenger;
Kokt ris, det du selv kan spise
2-4 små tomater
1/3 kyllingfilet, stekt
Feta, 2-3 ss
Hvitløk
Start med å varme opp risen en liten smule, da den skal ha litt lunk i seg. Skjær kyllingfileten opp i små terninger, og gjør det samme med tomatene.
Ha feta (eller en kremost om du ikke har feta i hus) og 1 kinesisk hvitløk i den lille blenderen på stavmikseren, og "vroom vroom" til du har en fin og jevn masse. Rør osten inn i risen, topp med kylling og tomat, og der var der mat!
Og du... Man kan altså godt spise det som "riktig" middag, og ikke bare restemiddag; da koker du bare ris og steker kyllingen først!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar