torsdag den 25. oktober 2012

Kremete ris med hvitløk, tomat og kylling


Torsdag, handledag og restemiddag! Denne kombinasjonen dukket opp for et stykke tid siden; og har liksom bare blitt sittende siden da!

Første gangen den ble spist, var etter vi hadde hatt kylling rullet i bacon og fylt paprika med feta og hvitløk etter kjærestens fødselsdag; og det kunne man godt spise igjen;)

Toppet med deilig frisk tomat (gjerne verdens beste), ble dette en riktig god og utmerket middag!

Du trenger;
Kokt ris, det du selv kan spise
2-4 små tomater
1/3 kyllingfilet, stekt
Feta, 2-3 ss
Hvitløk

Start med å varme opp risen en liten smule, da den skal ha litt lunk i seg. Skjær kyllingfileten opp i små terninger, og gjør det samme med tomatene.

Ha feta (eller en kremost om du ikke har feta i hus) og 1 kinesisk hvitløk i den lille blenderen på stavmikseren, og "vroom vroom" til du har en fin og jevn masse. Rør osten inn i risen, topp med kylling og tomat, og der var der mat!

Og du... Man kan altså godt spise det som "riktig" middag, og ikke bare restemiddag; da koker du bare ris og steker kyllingen først!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...