Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 24. oktober 2012
Hakkebøff med maissalat og frityrepoteter
Deilig og superlett middag. Hakkebøff er alltid en slager her i hus, og det er jo bare utrolig lett å lage!
Hakkebøff med bløde løg er en meget klassisk måte å lage det på, men det skader jo ikke å variere engang iblant;)
Serveret med poteter av et slags (våre ble frityrepoteter), og med en deilig deilig maissalat var der ikke engang bruk for saus! Og saus hører da ellers alltid til hakkebøff!
Så, sen oppdatering idag; så god natt og god morgen til dere alle!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar