Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 9. oktober 2012
Yoghurt med havreflak og blåbær
Enkel liten dessert dette; men likevel så godt! Så skal det dog legges til at jeg elsker blåbær, og kan altfor lett spise 200-300 gram i et... Nesten verre enn sjokolade!
Enkelt og greit, så trenger du
Havreflak
Neutral yoghurt
Blåbær
Hell det hele opp i en skål, bland det hele sammen så mye som du ønsker og nyyyt!
Så var min skål tom, godnatt!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar