Så var der tid for å begynne å tenke på en ny uke, og hva man så skal ha å spise! Her i hus er det en ganske travel uke på vei, med blant annet en Norgestur her, samt en 50+60 års fødselsdag! Men spise skal man jo likevel, også i en travel hverdag; og her er mitt forslag til uken som kommer. Matplanen er bygget rundt hva vi pleier å spise på de forskjellige dagene, da tiden ikke alltid strekker til de største og med tidskrevende middagene i hverdagen, blir det heller desto mer hygge når det er tid til det. Hurtig oppsummeret heter det; hurtigmat, fisk/suppe, hyggemat, restemat, pizza, av-og-til litt mere voksenmat, simremat. Den blir ikke alltid fulgt til punkt og prikke, men det er deilig å ha en base å gå ut i fra når hodet er helt tomt for tanker.
Mandag:
Nudelsalat med kylling og brokkoli
Tirsdag:
Laksedeller med båtpoteter og enkel salat.
Sett deig over å hever for noen eltefrie cibattabrød til morgendagen.
Onsdag:
Sandwich med engelsk bøf og tomatsalat
Torsdag:
Croque Madame
Fredag:
Pizza Mozzarella
Lørdag:
Pepperbøff med tomatsalat og rösti
Søndag:
Chili Con Carne
Ukens søtsak:
Browniecheesecake med bringbærkrem
Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 19. november 2012
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar