Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 21. juni 2013
Grillet kyllingfilet med mums asparges og en merkelig salat
Jeg gir meg ikke på den grillede kyllingen - ihvertfall ikke forløpig;) Det smaker da bare ALTFOR godt - men slik skal det da være engang iblant! Kombinert med asparges og deilige kirsebær kan det da bare ikke gå galt!
For en trenger du:
1 kyllingfilet
Salt
Pepper
1 liten bundt asparges
1/2 avocado
6-8 kirsebær, av den søte slags
1/2 ss eddike
1/2 ss olivenolje
Evt Salt, pepper og sukker
Start med å ha salt + pepper på kyllingfileten, og gni det godt inn. Stekes ved middel varme på grillen - gjerne med lokk på, til den er gjennomstekt!
Kok vann opp til aspargesene og ha en liten smule salt oppi. Knekk den trevlede bunden av aspargesen av, og ha dem opp i det spillkokende vannet. Følg dog med nå - de skal ikke ha lang tid i det hele tatt! Med en gang de begynner å bli litt mer grønne (etter et par minutter maks!) tar du dem opp fra vannet, og stopper kokeprosessen med å avkjøle dem HELT i kaldt vann.
Skjær avocadoen i mindre biter, og del kirsebærene i to og fjern stenen. Pisk eddike og olivenolje godt sammen - ha eventuelt litt salt, pepper og eller sukker oppi - smak deg frem!
Serveres med det hele på en tallerken, og med noe godt i glasset!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar