Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 3. juni 2013
Wrap med cuvette, salat og gulerot
Det er ikke mye som slår en hurtig tortillawrap på en travel hverdag - ihvertfall ikke når det kommer til å være lettvint. Rester opp på bordet, på med et par kniver og skjærebrett - og så er det bare å la folk forsyne seg selv. Super måte å spise opp rester på er det også!
Du trenger:
Oksecuvette rester, eller andre rester av kjøtt
Wrap
Smøreost - gjerne med krydder
Salat
Gulerot
Evt andre grønne ting;)
Lun wrapen, smør den inn med smøreost - og fyll på med resten. Del den eventuelt i to - og nyyt;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar