Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 12. juni 2013
Grillede sjampinjonger med smør og ren grillhygge
Etter å ha lest inne på Klidmoster.dk om hennes FLOTTE smørfylte sjampinjonger, måtte jeg jo bare klare det selv;) Mine sjampinjonger var helt klart ikke så store og flotte, og med litt blandet smør (jeg brukte litt hjemmelaget persillesmør samt litt Kærgården m/ italienske urter (som forøvrig smaker fantastisk!)) ble dette et måltid av de helt gode.
Det at det samtidig ble spist i godt selskap er ikke akkurat negativt;)
For tilbehør til 3 trenger du:
8 sjampinjonger, gjerne litt store
8 ts kryddersmør
Børst sjampinjongene fri for jord, og brekk eller skjær stilken av.
Gi dem først en liten tur på den siden hvor hullet er til de har fått litt farge, og snu dem så rundt.
Fyll på med smør og grill dem // stek dem på ettervarme til smøret er smeltet og sjampinjongene har fått farge.
Spis dem som et tilbehør til grillmat, gjerne som vi gjorde der. Fatet vårt besto av:
- Grillede kyllingeindrefileter med salt og pepper
- Strimlet agurksalat
- Klassisk potetsalat
- Grillede rekespyd
Etiketter:
Grill,
sjampinjong,
Smør,
Tilbehør
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar