torsdag den 13. juni 2013

Tortellinisuppe med tomat - ferdig på 20 minutter!


I hverdagen skal det ofte gå fort - er da er pasta et supert alternativ! Suppe er også super hurtig-mat, men det er jo ikke alltid man har lyst til en suppe på sommeren. Ihvertfall ikke av den tyngste slagsen. Nå, men uansett. Etter gymnastik og en lang sykkeltur på mandag, var klokken faktisk allerede passeret seks da vi kom hjem, og det er noe sent etter min mening, da lillepiken faktisk skal i seng ved syv-halvåttetiden for å få nok søvn. Det kan av og til være vanskelig å få til å gå rundt;)
Men. Uansett. Mat skal på bordet likevel - og med en pose tortellini i kjøleskapet var veien til suppe ikke særlig lang!


For suppe til 3 trenger du:

5 dl kylling/hønse/grønnsaks-kraft
1 boks hakket tomat
Evt litt vann om det ser lite ut;)
1 kinesisk hvitløk, presset
1 håndfull basilikum, i strimler
Litt olje til svitsing
1 pk tortellini med ost, 250-300 gram
Parmesan
Salt
Pepper

Tilbehør: Brød

Press hvitløket opp i en gryte med litt olje til bunden, og start med å svitse det lett. Når duften av hvitløk breder seg i kjøkkenet tilsetter du kraften og den hakkede tomaten, pluss litt ekstra vann om du syntes den mangler det.
Kok det hele opp,og når det hele koker, tilsetter du tortelliniene og basilikumen. La det koke så lenge som det står på pakningen med tortellinien at det skal, smak til med salt, pepper og parmesanost, og server det hele med et godt stykke brød!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...