Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 1. juni 2013
Skyr med mandler, kirsebær og kiwi
Jeg er sikker på at det er flere enn meg som sliter med å finne på "et eller annet" å spise om morgenen, ihvertfall i hverdagene!
Med 3 personer der skal være ut av huset før klokken 6:30 om morgenen når jeg har tidligvakt, og frokost skal intas da (OG holde med mett til litt over 11!) så er det av og til vanskelig å finne på noe. Syntes ihvertfall jeg.
Her på det siste har det gått mye i Skyr til frokost. Smaksmessig minner det meget om yoghurt naturell - men det metter MYE mer pga høyt protein-nivå. Me like. Kombineret med frisk frukt og eventuelt litt nøtter trenger jeg ikke engang havregryn - og det er stort for meg!
For 1 porsjon trenger du:
1-1,5 dl Skyr
5-7 mandler - grovt hakket
5-7 kirsebær - i halve
1/2 kiwi - i mindre stykker
Start med å grovhakke mandler, og ha dem over Skyr i en skål. Del kirsebærene i to, fjern stenen, og ha dem også over. Gjør det samme med kiwi'en - del den i to, fjern eventuelt det hvite, skjær skrellet av og del den i mindre stykker.
Serveres eventuelt med en god kopp kaffe;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar