søndag den 2. juni 2013

Minipannekake med peanutbutter, kiwi og kirsebær


Når det skjer noe uforusett, som for eksempel flere med der skal spise, er det virkelig deilig at man alltid har et basislager av matvarer i hus, så man alltid kan finne ut av noe;)
Disse pannekakene ble laget for å supplere litt til middagen en dag vi hadde et ekstra barn med hjem - og laget små så de ville passe perfekt i matpakken om de ikke ble spist opp.
Eller som her. Min frokost;) Da jeg så pannekakene ligge der i kjøleskapet kunne jeg ikke dy meg, og med litt følge av peanutbuttet og frisk frukt. Mums! DEILIG frokost, med andre ord;)


For omtrent 8-10 små pannekaker trenger du:

2 dl hvetemel
1/2 ts salt
1 egg
2,5 dl melk

Bland alle ingrediensene sammen til en klumpefri røre. Still den på benken for å la den trekke på benken i en halvtimes tid, før du steker dem.
Stekes tørt/i olje/i smør - hva du nå enn har;) og server med sukker, syltetøy, peanutbutter, sjokolade, frukt, bær eller hva du nå enn finner.
Kombinasjonen kiwi, peanutbutter og kirsebær var ihvertfall super;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...