mandag den 11. juni 2012

Restemat de luxe; tomat, eggerøre og stekte poteter



Det er ikke i tvil at her i hus blir det spist en del restemiddag, og for min egen del er det alltid en god måte å forsøke om noe "nytt" fungerer, som vi ikke har prøvet før.

Denne gangen ble det ovnsbakt tomat, ganske basic, men vi hadde et par sjatne tomater der godt kunne tenke seg å bli brukt opp.

Del tomatene i to
Salt
Pepper
Dild
Olivenolje

Sprinkle det hele over tomatene, og ha i ovnen ved en ca 200 grader i 10-12 minutter for å få noen godt stekte tomater.



"minirett" nummer to der ble laget var stekte poteter med kalveroulade pålåegg. UTROLIG smakfult!

Løk
Poteter, kokte
Salt
Pepper
Kalveroulde pålegg, en pakke av 70 gram
2 fedd hvitløk, presset

Bland det hele sammen, og svits det hurtig til potetene har fått varme, og kjøttet har fått litt farge.
Dette ble en kombinasjon der helt klart ikke er siste gang der blir laget!


Sist, men ikke minst ble det laget litt eggerøre, da jeg ikke syntes det andre vi laget helt var nok for 3 sultne personer. Denne ble god og kremet.men en god smak av persille!

6 egg
2 ss rømme
Revet parmesan
Salt
Pepper
Persillekrydder

Bland det hele sammen, og rør godt frem og tilbake i gryten til eggene har satt seg!
Servered eventuelt med godt brød til!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...