Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 9. juni 2012
Burger med paneret kyllingfilet
Lørdag, kosedag og hamburgertid! Da sommeren ikke helt er kommet helt (eller, den har vært her og gikk en tur igjen), må man jo heller kose seg litt innenfor!
Her gikk det i hamuger denne gangen... Mums!
Hamburgerbrødene vi brukte denne gangen ble dem fra Trines Matblogg, og som alltid, vi ble ikke skuffet!
For selve burgeren:
Beregn en kyllingfilet pr person
Salt
Pepper
Paprika
Mel
Bland alt krydderet sammen med melet, del gjerne kyllingfiletene over i to, og vend dem i melmassen. Vi hadde på forhånd delt opp de største filetene, så de kunne stekes mer jevn isammen med de andre.
De stekes hurtig på en panne med litt olje i, til overflaten er fin og jevn.
Som tilbehør serverte vi pomfrites, gulerøtter og dilddressing
Dilddressing:
3 dl rømme
1-2 ts salt
1 ts pepper
1,5 ts sitronsaft
3-4 ts Dildkrydder eller friskhakket dild
1/2 ts sukker
Bland det hele godt sammen, og sett på kjøl til det skal serveres.
Burgerbollene ble smurt inn med dilddressing i topp og bund, og serveret med løk, agurk, salat og bacon!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar