lørdag den 9. juni 2012

Burger med paneret kyllingfilet



Lørdag, kosedag og hamburgertid! Da sommeren ikke helt er kommet helt (eller, den har vært her og gikk en tur igjen), må man jo heller kose seg litt innenfor!
Her gikk det i hamuger denne gangen... Mums!

Hamburgerbrødene vi brukte denne gangen ble dem fra Trines Matblogg, og som alltid, vi ble ikke skuffet!


For selve burgeren:
Beregn en kyllingfilet pr person
Salt
Pepper
Paprika
Mel

Bland alt krydderet sammen med melet, del gjerne kyllingfiletene over i to, og vend dem i melmassen. Vi hadde på forhånd delt opp de største filetene, så de kunne stekes mer jevn isammen med de andre.
De stekes hurtig på en panne med litt olje i, til overflaten er fin og jevn.


Som tilbehør serverte vi pomfrites, gulerøtter og dilddressing

Dilddressing:
3 dl rømme
1-2 ts salt
1 ts pepper
1,5 ts sitronsaft
3-4 ts Dildkrydder eller friskhakket dild
1/2 ts sukker

Bland det hele godt sammen, og sett på kjøl til det skal serveres.


Burgerbollene ble smurt inn med dilddressing i topp og bund, og serveret med løk, agurk, salat og bacon!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...