Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 12. juni 2012
Karryris med kylling, erter og chili
Dette er en middag der går igjen hjemme hos oss. Forholdvis enkel å lage,med masser av smak!
For tre ternger du:
300 gram kyllingfilet
Karry
Olje til steking
2 løk
4 fedd hvitløk
1 frisk chili
300-400 gram ris
Evt litt salt/pepper
200 gram erter
Start med å skjære kyllingfileten opp i tern, og stek dem i olje og karry, eventuelt med litt salt og pepper.
Finhakk løk, hvitløk og chili, og ha det i en annen gryte med litt olje i bunden. Ha oppi karry. Masser av karry. Svits det lett, og tilsett risen. Fyll opp med vann, tilsett litt salt, og la den koke opp.
Når risen er kokt opp, tilsetter du kyllingen, og 200 gram frosne erter. Rør det hele godt rundt, og la det stå og trekke ca 5 minutter.
Så var maten klar;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar