tirsdag den 12. juni 2012

Karryris med kylling, erter og chili



Dette er en middag der går igjen hjemme hos oss. Forholdvis enkel å lage,med masser av smak!

For tre ternger du:
300 gram kyllingfilet
Karry
Olje til steking
2 løk
4 fedd hvitløk
1 frisk chili
300-400 gram ris
Evt litt salt/pepper
200 gram erter



Start med å skjære kyllingfileten opp i tern, og stek dem i olje og karry, eventuelt med litt salt og pepper.

Finhakk løk, hvitløk og chili, og ha det i en annen gryte med litt olje i bunden. Ha oppi karry. Masser av karry. Svits det lett, og tilsett risen. Fyll opp med vann, tilsett litt salt, og la den koke opp.

Når risen er kokt opp, tilsetter du kyllingen, og 200 gram frosne erter. Rør det hele godt rundt, og la det stå og trekke ca 5 minutter.

Så var maten klar;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...