Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 4. juni 2012
Tortellini med persillesaus
Av og til er fantasien når man lager mat i bund, så da pleier jeg å spørre lillepiken hva hun kan tenke seg å spise. Svaret jeg fikk denne gangen var "Pasta med grønn saus". Som sagt, så gjort, det var det hun fikk:)
Jeg hadde egentlig håpet av vi hadde hatt noe fin og grønn spinat, eller kanskje erter i hus, men da vi ikke hadde det, ble det nummer tre, nemlig persille!
Tortellini fant jeg i kjøleskapet, her hadde vi noen friske fylt med ost og kylling!
Kok tortelliniene som anvist på pakken.
For sausen trenger du:
ca 35g smør
ca 35g mel
2,5 dl fløte
1,5 dl melk
En liten bundt persille
Salt
Pepper
Muskatnøtt
Start med å smelte smørret og melet sammen til en god klump, og spe på med fløte og melk. La dette koke opp, og tilsett på persillen. Smak til med krydderiene, og la det småkoke til tortellinien er ferdig.
Anrettes på en tallerken, og server!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar