Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 22. juni 2012
Havregrøt med eple og linfrø
Av og til skjer der ting som ikke går helt etter planen, for eksempel sykdom i hus. Og når lillepiken ikke ønsker å spise i det hele tatt, er det bare å diske opp med den hun aller best kan li'. Nemlig saft(evand) og havregrøt!
For å gi den en lille bitte smule mer metthet (og få brukt opp det halve eple fra tidligere på dagen) ble dette resultatet!
For mat til 3 trenger du:
4 dl havregrun
1/2 eple
1 dl linfrø
Vann til det hele er dekket i gryten
Skrell eplet, og rasp det opp på et rivjern. Ha det hele oppi en gryte, og fyll på med vann. Kok opp under god omrøring, og server!
Her ble det serveret med kanel og en smørklatt, og det falt i smak hos de fleste!
Etiketter:
Grøt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar