Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 26. november 2013
Rugtortilla med paneret torsk, salsa og hvitløkost
Tirsdag og fisk, det passer sammen! Og da lillepiken pekte på den hvite fisken, fikk jeg laget en wrap jeg har kikket på et stykke tid. God og mettende rugtortilla, den BESTE hvitløkosten som finnes, en spicy tomatsalas og sprøde torsk? Dette kunne jeg spise flere dager i trekk;)
For middag for 2 trenger du:
2-4 rugtortilla, alt etter hvor mye dere spiser. En var nok for meg.
Litt hvitløkost
Litt salat
2 torskefileter
Tacokrydder
Salt
Litt mel
1 egg
Olje/smør til steking
6-7 cherrytomater
1 liten løk
1 lite hvitløk
Litt olje
Salt
Pepper
Litt chilipulver/flaker
Start med å blande salsaen, så den kan stå litt på kjøl og trekke. Smak den til med salt, pepper og chilipulver
Bland mel, tacokrydder og litt salt sammen på en tallerken, og pisk et egg på en annen. Del torskefiletene opp i mindre stykker. Vend dem først i melblandingen, så i eggene, og så i melblandingen igjen. Gjenta prossesen med alle bitene!
Stek dem på middel varme i olje/smør.
Varm rugtortillaene etter instrukser på pakken, og anrett wrapen;)
Etiketter:
Cherrytomat,
Chiliflager,
Chilipulver,
Egg,
hvitløk,
Hvitløkost,
løk,
mel,
olje,
pepper,
Rugtortilla,
Salat,
salt,
Smør,
Tacokrydder,
torsk,
Wrap
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar