tirsdag den 19. november 2013

Koteletter i tomatfat og bakt rotmos




For middag til 3 trenger du:

5 små poteter
5-6 små gulerøtter
1 liten kålrabi
Salt
Pepper
2 ss Creme Fraiche
1 ss smør

3 koteletter
Olje
2 små løk
2 kinesiske hvitløk
Salt
Pepper
Oregano
2 bokser hakket tomat

Skrell grønnsakene, og skjær dem opp i små og gjerne tynne biter. Kokes gode og møre i lettsaltet vann.
Når de er møre, bruker du en potetmoser, og knuser dem godt og grundig. Ha litt pepper oppi sammen med creme fraiche (du kan sagtens bruke melk, rømme...) og smør. Fordel det i en ildfast form, og stekes ved 180 grader i ca 30 minutter.

Svits kotelettene hurtig av på en varm panne med litt olje i for å "lukke" dem, og legg kotelettene i fatet, og kom salt og pepper på. Snitt løk og hvitløk, og fordel det over. Dryss det hele med oregano. Hell tomatene over, og jevn det hele ut.
Stekees ved 180 grader i 35-45 minutter.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...