Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 7. november 2013
Fetadip med hvitløk og chili
Det er ingen hemmelighet at her i hus er vi gode fans av det å "dippe" ting til maten. Det er utrolig så mye mer grønnsaker som blir spist på denne måten.
Denne ble laget ut av en liten feta rest - og kan helt klart anbefales;)
For en liten porsjon trenger du:
2 dl feta
1 ss creme fraiche
1 fedd hvitløk - presset
2 ts søt chilisaus
Bland det hele godt sammen med en gaffel, og juster eventult med litt salt eller sukker om nødvendig - men det skulle det ikke være.
Brukes som en helt alminnelig dip;)
Etiketter:
Creme Fraiche,
Dip,
Feta,
hvitløk,
Sursøt chilisaus
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar