Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 4. november 2013
Biff med småpoteter dynket i smør og en soyabønnesalat
Det kommer nok ikke bak på noen at det vi spiser ofte (ihvertfall i helgene) her i hus er et stort stykke kjøtt! Men så smaker det også fantastisk!
Tilbehøret hertil ble litt "rydd i kjøleskap og frys", samt et par deilige poteter og masser av smør. Om du ikke er så mye til smør, hopper du bare over den og har litt friskkvernet salt over i stedet... Gjerne urtesalt...
For middag for 2 trenger du:
2 store biffer
Salt
Pepper
Olje
Smør
400 g nye poteter
1 ss med smør
Restesalat....
2 cherrytomater
1 ss feta, i tern
1 stor håndfull soyabønner
Litt salat
1/4 rødløk
Eddik (har du en der IKKE er sort, bruk den.. ser klart bedre ut;)
Olivenolje
Start med å skrubbe potene godt, og ha dem opp i godt saltet vann. Kokes til de er møre. I mitt tilfelle skulle de ha mellom 15 og 20 minutter.
Gni biffene godt inn i salt og pepper, og ha olje og smør på pannen. Brun dem godt av på høy varme, og skru så ned for varmen. Stek dem til de er ferdigstekt;)
Salaten ble hurtig blandet sammmen av diverse resten, men smakte utmerket, om du spør meg;)
Etiketter:
biff,
Cherrytomat,
eddik,
Feta,
Okse,
Olivenolje,
olje,
pepper,
Potet,
rødløk,
Salat,
salt,
Smør,
Soyabønner
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar