Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 20. november 2013
Knekkebrød med rugmel og sesamfrø
Så var knekkebrødboksen tom igjen, så da er det jo bare å fylle den opp;)
For 2 små plater trenger du:
3 dl rugmel
1,5 dl havregryn
1,5 ss nigellafrø
1-2 ts salt
3 dl sesamfrø
2 ss solsikkekjerner
0,5 dl olivenolje
2-3 dl vann
Bland alle ingrediensene godt sammen, først det tørre før du tilsette det våte. Juster eventuelt med vann til du har en våt grøt.
Fordel deigen utover to bakepapirkledde langpanne, og klapp den god og flat.
Stekes ved 200 grader i 12-14 minutter.
Etiketter:
havregryn,
Knekkebrød,
Nigellafrø,
Olivenolje,
Rugmel,
salt,
sesamfrø,
Solsikkekjerner,
Vann
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Der er en overraskelse på min blog til dig :o)
SvarSlethttp://livetivilladallbo.blogspot.dk/
Kh Kathrine