Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 21. november 2013
Havregrøt med peanutbutter og pære
Jeg blir altså mer og mer begeistret for det med frokost - og det er helt klart en stor "seier" til meg - for jeg har nemlig ikke vært den store frokostspiseren. Men jeg kan godt merke på dagsformen når jeg har fått en god frokost, og når den har vært knapt så god (eller ikke-eksisterende!)
Dette var ihvertfall en virkelig lekker utgave - og helt klart ikke siste gangen den blir lavet!
For 1 porsjon trenger du:
1,5 dl havregryn
Vann eller melk til det hele er dekket
1-2 ts peanutbutter
1/2 pære - i terninger
Start med å lage ha havregryn i en bolle, og topp det med vann eller melk. Sett en i mikroen, og tenn for den. Rør i grøten hvert 20. sekund til den har fått ønsket konsistens.
Når du er fornøyd med konsistensen, tar du og rører inn peanuttsmørret. Fordel hakket pære på toppen, og nyt maten;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar