mandag den 11. november 2013

Kylling med pasta i sjampinjongsaus




For middag for 4:


2 kyllingfileter
200 g sjampinjong
Nok pasta;)
Salt
1 dl fløte
1 kinesisk hvitløk
1 løk
Litt vann
Timian
Smør
Olje
Pepper


Start med å sette over saltet vann for å koke, og kok pasta etter anvisningen på pakken.

Skjær halvparten av sjampinjongen i tynne skiver, og gjør så det samme med kyllingen, løk og hvitløk.
Ha litt smør og olje på en panne, og tilsett sjampinjongen når det er smeltet helt. Svits sjampinjongen til den er godt stekt, og sett den så til sides.
Grovhakk nå resten av sjampinjongen.

Ha litt nytt smør og olje på pannen, og ha så kyllingen oppi. Dryss over litt salt, pepper og timian samt den hakkede hvitløken, og stek kyllingen til den er ferdigstekt. Ta den så til sides.

Det vil være en del "snask" på pannen nå, men det gjør ikke det store. Hell en liten skvett med vann oppi pannen, og kok det løs. Du må gjerne skrape litt underveis. Når det hele er kokt løs, heller du det over de stekte sjampinjongene.

Ha litt mer smør og olje på pannen, og ha løk + det finhakkede sjampinjongen oppi. Svits det hurtg. Hell fløten over, og la den koke litt inn. Nå kan du velge om du vil sile det over sjampinjongen, eller bare helle det rett over. Jeg valgte å helle det over, men det er opp til her enkelt om du vil ha det med;)

Bland saus, sjampinjong og kylling godt sammen, og hell det over den ferdigekokte pastaen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...