lørdag den 16. november 2013

Spicy kjøttboller med chorizo i en grov tomatsaus


Kjøttboller kan man aldri få nok av - og det er så lett en måte å få "brukt opp" litt av små kjøttrester som ellers er for lite til å bruke til noe riktig... Som i denne omgang var en liten chorizo pølse og små 150 gram oksehakk. Ikke vet jeg hvorfor jeg hadde "spart" på denne mengde med hakk - men det hadde jeg altså;)


For middag for 3-4 trenger du:

150 g oksehakk
100 g chorizo
1/2 ss melk
1-2 ss havregryn
Salt
Pepper

Spaghetti

1 gulrot
1/2 løk
1-2 stanger selleri
1/4 paprika
1 boks tomat
Olje til svitsing
Salt
Pepper
1/4 ts sukker

Paremesan til topping


Start med å lage de små kjøttbollene. Finhakk chorizoen, og bland deigen godt sammen. Form en 20 små kjøttboller ut av deigen. Stek dem ved 175 grader i 10-15 minutter.

Kok pasta etter anvisning på bakken.

Kutt alle grønnsakene opp i mindre biter, og svits dem hurtig i litt olje. Tilsett tomatene, og kok det opp. Smakes til med salt, pepper og sukker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...