Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 16. november 2013
Spicy kjøttboller med chorizo i en grov tomatsaus
Kjøttboller kan man aldri få nok av - og det er så lett en måte å få "brukt opp" litt av små kjøttrester som ellers er for lite til å bruke til noe riktig... Som i denne omgang var en liten chorizo pølse og små 150 gram oksehakk. Ikke vet jeg hvorfor jeg hadde "spart" på denne mengde med hakk - men det hadde jeg altså;)
For middag for 3-4 trenger du:
150 g oksehakk
100 g chorizo
1/2 ss melk
1-2 ss havregryn
Salt
Pepper
Spaghetti
1 gulrot
1/2 løk
1-2 stanger selleri
1/4 paprika
1 boks tomat
Olje til svitsing
Salt
Pepper
1/4 ts sukker
Paremesan til topping
Start med å lage de små kjøttbollene. Finhakk chorizoen, og bland deigen godt sammen. Form en 20 små kjøttboller ut av deigen. Stek dem ved 175 grader i 10-15 minutter.
Kok pasta etter anvisning på bakken.
Kutt alle grønnsakene opp i mindre biter, og svits dem hurtig i litt olje. Tilsett tomatene, og kok det opp. Smakes til med salt, pepper og sukker.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar