Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 24. november 2013
Squash-pizzaer med kjøttsaus
Her i hus har vi to der er veldig glad for pasta, og en som er knapt så glad. Men for å glede resten av huset, blir det jo pasta engang i blant likevel.
For et lille stykke tid siden så jeg noen flotte squash-hapsere inne hos Susanne Kaluza, så tenkte at det godt kunne prøves! Og resultatet? Mums sier jeg bare - det blir helt klart ikke siste gang!
For middag til 1 trenger du:
1/2 squash, jeg delte den i to mindre biter, og så i tre på langs
1 dl kjøttsaus
Revet ost
Salt
Start med å dele opp squashen, og sette ovnen på 200 grader.
Dryss litt salt over squashen, og la den trekke et par minutter.
Fordel kjøttsausen over på squashene, og topp det med revet ost.
Stekes til osten er smeltet, 15 minutter var litt i overkant for mine;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hej Trine.
SvarSletTag lige et smut forbi min blog og tjek indlægget fra i søndags ;)
Kh Lena