Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 14. november 2013
Roastbeefsandwich med emmentaler
Så i forbindelse med at det ble bagt boller, ble middagen også sandwich;) Det er som oftest det det ender med når det er nybakt brød her i hus!
For en stor roastbeefsandwich trenger du:
1 stor bolle
3 tynne skiver med roastbeef
1/2 ss mayo
1-2 ts pepperrot
2-3 salatblader
Litt emmentaler ost
1 ss ristet løk
Om du husker det litt tidligere enn meg, så bland majones og pepperrot sammen. Det gjær det litt lettere å fordele det utover - hvis ikke gjør du slik som dette:
Del bollen i to, og smør majones (med pepprrot;)) ut over bollen, på begge halvdeler. Om du ikke blandet pepperroten inn i majonesen, drysser du den over. Fordel litt salatblader i bunden, og legg roastbeefen på toppen. Ha litt emmentaler ovenpå, og topp det hele med ristet løk. Helt til slutt legger du den siste bollen på, helt på toppen;)
Etiketter:
Bolle,
Emmentaler,
Majones,
Pepperrot,
Ristet løk,
Roastbeef,
Salat,
Sandwich
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar