Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 27. november 2013
Thaisuppe med kylling, sjampinjong og paprika
Denne uken har det gått litt i ferdigmat, men heldigvis er ikke alle uker på nær så travel som denne har vært! Og travelhet kombineret med småsykdom er ca noe av det verste som finnes! På et eller annet tidspunkt da de hadde disse på tilbud, kjøpte jeg en boks som kunne brukes på travle dager. Fra start til slutt tok det rundt 10-15 minutter, det kan man bestemt ikke klage over!
Jeg syntes det smakte utmerket, kokosen var perfekt balansert for meg, kjæresten syntes derimot den smakte litt for mye kokos. Men så kan han heller ikke li' kokos. Og lillepiken syntes den var litt sterk til hun fikk litt nudler i!
For middag til 3 trenger du:
1 boks Arla eksotisk Thaisuppe
50 g sjampinjong
1 paprika
1 gulrot
2 kyllingfileter
Olje
Salt
Pepper
evt: nudler
Start med å helle suppen over i en gryte, og sett varmen på for å få den til å koke.
Ha litt salt og pepper på kyllingen, og stek den på en panne med olje i til den er gjennomstekt. Skjær den så opp i mindre biter.
Skjær sjampinjongene opp i tynne skiver, og svits dem på en tørr panne. Tilsett eventuelt litt vann om de sitter for godt fast.
Skjær guleroten og paprika opp i tynne strimler.
Kok eventuelle nudler etter anvisning på pakken.
Når det hele er ferdig og varmet opp på en gang, serverer du det i en varm tallerken!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar