Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 10. november 2013
Kyllingsuppe med rotgrønnsaker
Etter at vi har spist en helstekt kylling, hva er vel mer opplagt enn å lage en liten suppe på noen av kraften man selvfølgelig laver;) Litt kyllingrester, masser av god fond toppet med friske grønnsaker - så kan det nesten ikke bli bedre!
For 3 porsjoner trenger du:
5-8 dl kyllingkraft
Vann til du rammer 1 liter
1-2 håndfuller stekt, revet kyllingkjøtt
1/2 kålrabi, i tern
2 gulerøtter, i tern
1 paprika, i tern
Brød som tilbehør
Start med å koke vesken opp til den koker, og tilsett så gulerøtter og kålrabi. La det småkoke et par minutter, før du tilsetter kylling og paprika.
Smak til med salt, og server i en varm bolle.
Serveres med et stykke brød ved siden av, for eksempel pitabrød med parmesan i.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar