Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 12. november 2013
Biff med hasselbackpoteter og en enkel brokkolisalat
Så kom det biff igjen på bordet her hjemme;) Og vi er klart tilbake til det med å grille - men tror vi trenger noe lys ute på verandaen, for det er godt nok mørkt der ute.
For middag for 3 trenger du:
2 biffer a 200 gram
Salt
Pepper
12 små poteter
Olje
1/2 brokkoli
1/2 løk
1/4 paprika
1/4 agurk
1 håndfull solsikkekjerner
1 håndfull rosiner
1,5 ts creme fraiche
1 ts majones
1 ts eddik
1/2 ts sukker
Start med å gjøre potetene klar for en tur i ovnen. Vask/skrell dem godt, og skjær tynne strimler i dem. Det kan hjelpe litt å sette et par spisepinne på hver side for å unngå å skjære igjennom.
Pensle dem med olje, og dryss litt salt og pepper over. Stekes ved 200 grader i rundt 45 minutter.
Gni bifferne godt inn i salt og pepper, og grill dem til de er gjennomstekte;) Skjær dem i strimler og server:)
Skjær det grønne opp i gode, munnstore stykker, og bland det godt sammen. Bland creme fraiche, majones, eddik og sukker godt sammen, og vend det i salaten.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar