tirsdag den 4. februar 2014

Eggemat med hummus og litt kapers


Brødmat er den enkleste form for middag som finnes - men det er jo ikke nødvendigvis noe dårlig forbundet med det! Det kan saktens være spennende og godt, bare man legger hodet litt i bløt - og tenker over hvordan det skal serveres!
Denne blingsen fikk vi til lunsj en lørdag, men den kunne saktens blitt spist til middag i hverdagen om det er det. For den var god. Veldig god;)


For 4 stykker trenger du:


1 porsjon hummus
4 egg
4 skiver (rug)brød
Kapers
Persille
Smør

Start med å sette vann over for å koke, og ha eggene oppi. Siden jeg ikke er særlig god til å koke egg, pleier jeg å hive litt eddike i vannet - som jo binder eggehviten når om det går hull på egget;)
Kok eggene i 8 minutter, og skyll dem godt i kald vann til de er helt kjølt ned. Pill dem, og skjær dem i tynne skiver.
Finn rugbrødet frem, og smør litt smør på det. Anrett eggene på toppen, og fordel hummusen over der igjen. Topp det hele med kapers og persille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...