Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 24. februar 2014
Eggebrød
Helt siden Food Festival tilbake i September siste år, har jeg hatt lyst til å lage dette... Men siden vi så og si aldri har annet brød enn rugbrød her i hus, og jeg er litt for gjerrig til å kjøpe brød KUN for dette, har det liksom ikke blitt til noe.
Til vi var på besøk i Norge. For DER har de lysere grovbrød, som ikke er rugbrød, og derfor er helt perfekt for dette! Og det smaker SÅ godt. Og det er SÅ lett. Tror kanskje vi kommer til å kjøpe litt brød i nærmeste fremtid kun for å lage dette...
For en skive trenger du:
1 skive lyst grovbrød, gjerne litt tykk skive
1 egg
Pepper
(salt)
Olje til steking
Start med å skjære et hull i brødet, som er litt større enn en bordtennisball, og legg det til sides.
Ha litt olje på en panne, og varm den godt opp.
Legg brødet på pannen, og knekk egget opp i hullet, Dryss litt pepper og eventuelt salt over.
Stekes et par minutter til det har satt seg, og vend det og gi det samme behandling på den andre side.
Spises gjerne med litt grønt, eller som du nå ellers pleier å spise eggemat!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar