Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 10. februar 2014
Biff fajitas
Det ble en sen middag på oss i dag - men sånn går det når lillejenta er så trøtt at hun holder på å stupe når vi er hjemme fra barnehagen. Så forte rester på henne, og heller litt senere mat på meg og kjæresten!
Med salsa og "guacamole" i kjøleskapet, og en pakke wraps i kjøkkenskapet med man hurtig trylle sammen litt mat, og denne fikk så følge av litt grønt fra skuffen, og kjøtt fra fryseren. Enkelt og greit med andre ord. Og fort. Vi snakker en 20-25 minutter her!
For middag for 2 trenger du:
2-4 wraps, alt etter hvor storspiste dere er
300 g oksekjøtt, gjerne i biter
1 løk
1/3 gul paprika
1/3 rød paprika
1/3 grønn paprika (eller bare 1 av valgfri farge;))
1 kinesisk hvitløk
1 chili
Litt olje
Oregano
Cayennepepper
Salsa
Guacamole
Evt rømme - for dette var litt sterkt
Start med å skjære løk, paprika, chili og hvitløk i mindre biter, og ha litt olje i en stekepanne. Tilsett grønnsakene, brun dem hurtig av, og la dem surre litt i 10-15 minutter.
Om kjøttet ikke er skjært opp allerede, gjør du det først. Ha litt olje opp i en annen panne, og dryss salt, pepper og oregano over kjøttet. Brun det godt av.
Varm wrapene etter anvisning på pakken (8-10 sek i mikro'n funker også), og bygg det hele sammen.
Etiketter:
Cayennepepper,
chili,
Creme Fraiche,
Guacamole,
hvitløk,
løk,
Oksekjøtt,
olje,
oregano,
Paprika,
Rømme,
Salsa,
Tortillalefse,
Wrap
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar