Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 21. februar 2014
Grov pizzabund med grahamsmel
Av og til vil man (jeg) ihvertfall gjerne at pizzabunden skal være grov, om ikke annet enn bare for litt variasjon!
Dette gir en sprø og lekker bunn, men samtidig over i en riktig pizzasmak. We like!
For 1-2 små pizzaer
25 g gjær
1,25 dl vann
75 g hvetemel
25 g rugkjerner
100 g grahamsmel
1/2 ts salt
Bland alle ingrediensene godt sammen, og la deigen heven en time tid.
Rull den ut til en litt større, eller to litt mindre pizzaer, og smør fyllet på.
Stekes ved 225-250 grader i 7-9 minutter.
Etiketter:
Gjær,
Grahamsmel,
Hvetemel,
Knekkede rugkjerner,
Pizzabund,
salt,
Vann
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar