Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
onsdag den 5. februar 2014
En grønn carbonara uten egg
Grønn er kanskje en liten overdrivelse, men det er da litt grønt i den likevel;) Her i hus elsker 2 af 3 pasta - så sistemann må gå på kompromisser engang i blant. Derfor får jeg i det minste lov til å putte litt grønne ting i. Av og til. Så lenge det ikke blir for mye!
Dette tror jeg er den beste utgaven jeg har fått av carbonara til nå (men kan man egentlig tillate seg å kalle det for det når det er så langt vekk fra originalen). Uansett, fyldig pasta, masser av bacon og litt grønt ved siden av - jooh, en porsjon kunne jeg da godt spise!
For middag for 4 trenger du:
600 g spaghetti (dette er litt i overkant)
1 kinesisk hvitløk
1 løk
1 purre
100 g erter
0,75 squash (eller en liten)
2 pk bacon
Pepper
2,5 dl fløte
Spaghettien kokes i godt saltet vann etter anvisning på pakken.
Start med å dele alle grønnsakene og baconet opp i mindre biter. Stek baconet på pannen til det er sprøtt, og legg det til sides. Ha purre, løk, hvitløk og squash på pannen, og svits det godt. Ha fløte oppi, og la det koke opp. Tilsett bacon or erter, og smak det til med pepper.
Serveres som en saus for seg selv, eller vendes med spaghettien før servering.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar