Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 8. februar 2014
Bryteboller med 4korn og havregryn
En liten rest 4korn kan man komme langt med - og boller er alltid en god løsning! Disse bollene ble ihvertfall gode, saftige, og fulle av korn for samvittighetens skyld!
For 10 boller trenger du:
400 g hvetemel
100 g havregryn
25 g linfrø
50 g 4korn
1 ts sukker
1,5 ts salt
1 pk gjær
3 dl vann
Diverse frø til topping
Elt det hele godt sammen, og la deigen heve i 45 minutter til en time.
Elt deigen godt sammen igjen, og lag 10 like store boller. Dytt dem godt sammen på et brett. La dem så etterheve i 20 minutter.
Pensle bollene med litt vann, og dryss diverse frø ut over dem.
Bak bollene ved 225 grader i rundt 20 minutter - følg med underveis!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar