lørdag den 8. februar 2014

Bryteboller med 4korn og havregryn


En liten rest 4korn kan man komme langt med - og boller er alltid en god løsning! Disse bollene ble ihvertfall gode, saftige, og fulle av korn for samvittighetens skyld!


For 10 boller trenger du:


400 g hvetemel
100 g havregryn
25 g linfrø
50 g 4korn
1 ts sukker
1,5 ts salt
1 pk gjær
3 dl vann

Diverse frø til topping


Elt det hele godt sammen, og la deigen heve i 45 minutter til en time.
Elt deigen godt sammen igjen, og lag 10 like store boller. Dytt dem godt sammen på et brett. La dem så etterheve i 20 minutter.
Pensle bollene med litt vann, og dryss diverse frø ut over dem.
Bak bollene ved 225 grader i rundt 20 minutter - følg med underveis!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Se også

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...