Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
mandag den 3. februar 2014
Hurtig hummus med peanutbutter
Hummus er fantastisk deilig, men det kan være litt av en jobb å lage det - spesielt om man skal lage det hele selv;) Men når man ikke lager det så often, så kan det jo godt lønne seg, ihvertfall tidsmessig, å jukse litt underveis! Ferdige kikerter, og peanutbutter som man alltid har i hus, så er man jo godt på vei!
Denne blir litt fast i det, men om du ønsker en litt mere våt utgave, er det jo bare å tilsette litt ekstra vann.
For en mellom porsjon trenger du:
1 boks kokte kikerter (240 gram)
2 ss peanutbutter
1/2 kinesisk hvitløk
Litt hvitvinseddik
Salt
Pepper
Hell vannet vekk fra kikertene, og ha dem opp i en blender sammen med peanutbutter og hvitløk. Juster eventuelt med litt mere vann.
Smak til med eddik, salt og pepper.
Etiketter:
Dip,
Hvitvinseddike,
Kikerter,
peanutbutter,
pepper,
salt
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar