Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
fredag den 7. marts 2014
Grov pizza med feta, druer og fenalår
Av og til skal det bare være grovt for å være godt - ihvertfall om du spør meg!
Dette var en riktig restepizza med hva jeg fant i kjøleskapet - og det skal helt klart lages igjen!
For en pizza trenger du:
1 pizzabund
Litt feta
Revet hvit ost
En liten emmentaler rest, i terninger
1-2 håndfull druer
Litt tomatpure
Fenalår
Ha det hele opp på pizzabunden, og stekes ved 250 grader i rundt 7-9 minutter.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar