Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
lørdag den 29. marts 2014
Laksedeller i filodeig med 2xgrønt
Nå har jeg kikket på den halve pakken med filodeig i fryseren i litt for lang tid, så nå skulle det bare være! Den fikk følge med litt laksehakk jeg hadde, og diverse grønt fra grønnsaksskuffen - mums sier jeg bare!
For middag til 3-4 trenger du:
1/2 pakke filodeig
500 g laksehakk
2 håndfuller ramsløk
Litt salt
300 g sjampinjong
1 squash
2-3 vårløk
Olje/smør til steking
Salt
Pepper
1 hjertesalat
1 paprika
1 liten boks ananas
Start med å tenne ovnen på 180 grader, og fordel filodeigen i hullene i et muffinbrett med 12 huller. Sprøyt eventuelt litt fettstoff i først, for å være sikker på at de løsner.
Hakk ramsløken godt, og hell det opp i en bolle sammen med laksehakket og litt salt. Bland det godt sammen. Fordel lakseblandingen i de 12 hullene, og stek dem ved 180 grader i rundt 15 minutter - men følg godt med underveis. De er ferdige når det hele er "stivnet".
Skjær sjampinjong og squash opp i mindre terninger, og skjær vårløkene i skiver. Smelt litt smør i en panne, og ha grønnsakene oppi. Ha litt salt og pepper over, og svits det hele ved lav varme. Rør underveis.
Salaten skjæres hurtig opp, og anrettes bare plain på tallerkenen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar