Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
søndag den 16. marts 2014
Biff med blomkålssalat og baconpurre
Biff er bare en gjenganger. Sammen med bacon! Kombineret med en VIRKELIG god salat, var det ikke mye som kunne gå galt her!
For middag til 2 trenger du:
2 oksebiffer
Olje
Smør
Salt
2 store purre
4-6 skiver bacon
1/2 blomkålhode
2 ss soltørret tomat
1 skive stekt bacon
1 ss feta
1 liten håndfull rosiner
Start med å salte kjøttet lett, og legg det til sides. Gjør så purrene klare.
Del hver purre opp i 2 biter, og vask dem virkelig godt. Snurr baconet omkring dem, og stek dem ved 200 grader i rundt 20 minutter. Vend dem et par ganger undeveis. De er ferdige når baconet er sprøtt.
Finhakk det stekte stykke bacon og de soltørrede tomatene, og bland dem godt sammen med feta. Skjær blomkålen opp i små biter, og vend dem sammen med fetablandingen og rosiner.
Stek nå ferdig biffen, da resten skulle være omtrent klart.
Smelt litt smør og olje på pannen, og gi biffen 30-60 sekunder på hver side ved høy varme. Skru så ned for varmen, og stek dem en gang til på hver side til du er fornøyd!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar