Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 25. marts 2014
Wrap med asiatisk svinekjøtt
Mm... Hurtig og VIRKELIG lett middag idag. Men det var godt. Kanskje litt i sterkeste laget for en på 4 år, men vi andre to var fornøyd. Men så er det også lenge siden vi faktisk har funnet en chili med litt futt i. Og jeg skal love for at det var futt i denne;)
Oppskriften er funnet i ICAs Glad i Mat - og er helt klart en vinner!
For middag til 3 trenger du:
3 tomater
1 liten løk
1 rød chili
Litt sitronsaft
1 ss olivenolje
Litt koriander (krydder)
1 pakke tortillalefser
500 g svinekjøtt i strimler/tern
2-3 ts olje til steking
2-3 cm frisk ingefær, revet
4 ss soya
3 ss søt chilisaus
Salt
Pepper
Creme Fraiche
Start med å grovhakke tomater, løk og chili, og rør det godt sammen. Hell olivenolje, koriander og sitronsaft over, og bland det hele godt sammen.
Stek kjøttet i oljen, rundt 5 minutter. Hell over revet ingefær, soya og chilisaus, og smak til med salt og pepper. La det stå på pannen 1-2 minutter mer, men det er så også det.
Serveres på varme tortillaer med litt creme fraiche eller rømme til
Etiketter:
chili,
Creme Fraiche,
Ingefær,
Koriander,
løk,
Olivenolje,
olje,
pepper,
Rømme,
salt,
sitronsaft,
soya,
Sursøt chilisaus,
Svin,
Svinekjøtt,
Tomat,
Tortillalefse,
Wrap
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar