Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
torsdag den 27. marts 2014
Eggerøre med ramsløk og spinat
Eggerøre er super frokost og nistemat, da den smaker utmerket både kald og varm! Og så blir jeg alltid mere mett av egg;)
Og da skoleutflukten for en ukes tid siden bød på en tur i Riis Skov, som er småkjent her i Århus for deres ramsløk, ja, så var jeg ikke vanskelig å be;)
For 1 porsjon trenger du:
Smør eller olje til steking (eller evt litt vann)
1 egg (eller 2;))
3-4 ramsløk
1 liten håndfull spinat
Salt
Ha smør, olje eller vann opp i en gryte, og sett varmen på. Slå egget opp i gryten, og ha litt salt over. Klip ramsløket opp, og hell spinaten opp i gryten.
Rør underveis med en stekespade, og hell det over på en tallerken når den er ferdigstekt. Husk at det går veldig kort tid mellom perfekt og tørr;)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar