Sider
- Startside
- Frokost og lunsj
- Smårett, Forret og tapas
- Sandwich og pålegg
- Salater og tilbehør
- Supper - Grøt
- Pasta og nudler
- Hovedrett med kylling/and/kalkun
- Hovedrett med okse/kalv eller vilt
- Hovedrett med svin og lam/sau
- Hovedrett med fisk/skalldyr
- Hovedrett med hakket kjøtt/bacon
- Pizza - Burger - Pølse
- Gryterett og mattærter
- Dressing - Saus - Dip - Marinade
- Brød - Småbrød - Knekkebrød
- Drikke
- Kake - Kjeks - Søt gjærbakst
- Is - Dessert - Konfekt
- Diverse og Restemat
tirsdag den 18. marts 2014
Skinkeschnitzel med grønsaksfritter og baconkrem
Datotilbud er fantastisk - specielt når det kommer til kjøtt, og det faktum at man har en fryser! I og med at jeg ikke er den aller største fan av paneret kjøtt, så ble det slett ikke den klassiske utgaven av en schnitzel - men kan love deg den ble god likevel!
For middag til 4 trenger du:
4 skinkeschnitzler
Litt salt
Litt pepper
Olje og smør til steking
800 g grønnsaker, vi brukte potet, gulrot, grønne bønner og pastinakker
Olje
Salt
Pepper
1-2 håndfuller erter
1-2 håndfuller sugarsnaps, fra frost
Frisk ananas i stykker, vi brukte rundt 1/3 liten
2-3 dl creme fraiche
2 stykker stekt bacon, finhakket
Evt: salt, pepper, sitronsaft
Start med å tenne ovnen på 200 grader, og skjær rotfrukt/grønnsakene opp i tynne strimler - helst så like store som mulig. Fordel olje, salt og pepper på dem, og stekes ved 200 grader i rundt 30 minutter, men følg med underveis.
Erter og sugarsnaps ble hurtig dampet i litt varmt vann, før det ble blandet lett med ananasen.
Dryss salt og pepper på skinkeschnitzlene, og smelt olje og smør på pannen. Stekes 30 sekunder på høy varme på begge sider, før du skrur ned for varmen, og gir dem rundt 1 minutt mer på hver side.
Finhakk baconet, og bland det godt inn i creme fraichen. Smak til, og tilsett salt, pepper eller sitronsaft etter behov.
Etiketter:
Ananas,
Bacon,
Creme Fraiche,
erter,
Grønne bønner,
Gulrot,
Middag,
olje,
Pastinakk,
pepper,
Potet,
salt,
sitronsaft,
Skinkeschnitzel,
Smør,
Sugar Snaps,
Svin
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar